Yhteystiedot

Katja

Katja Forssell

Toimin yrityksessä vastaavana sairaanhoitajana. Olen valmistunut sairaanhoitajan AMK tutkintoon 2004. Sitä ennen olen valmistunut sosiaali- ja terveydenhuollon oppilaitoksesta lähihoitajaksi 2000. Työurani on ollut pääsääntöisesti sairaaloiden päivystyksissä ja akuuttiosastoilla.

Kokemusta minulla on myös teho-osasto työstä, sairaalan sisätautien, kirurgian ja psykiatiran osastotyöstä sekä eri erikoisalojen vastaanotoilta kuten: tähystykset, päiväkirurgia ja ihotaudit. Minulla on vahva kirurginen ja sisätautinen osaaminen, joka on kehittynyt vuosien sairaalatyöskentelyn aikana. Vahvuutenani on laaja-alainen osaaminen eri-ikäisten ihmisten hoidossa. Olen perehtynyt kivunhoitoon sekä ikäihmisten lääkitykseen, ravitsemukseen, ihon kunnon ja haavojen hoitoon sekä terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon.

Sairaanhoitajana ylläpidän ammattitaitoani kotihoitopalvelujen lisäksi työskentelemällä yrittäjyyden ohella sairaalassa. Osallistun hoitotyön koulutuksiin ja toteutan päivitettyjä hoitokäytäntöjä ja -ohjeistuksia. 

”Olen jo useamman vuoden haaveillut kotiin annettavasta palvelusta, jossa voin käyttää koko ammattitaitoni ja antaa aikaa, lämpöä sekä huolenpitoa sitä tarvitseville”. Avainasemassa ovat ystävällisyys, lämpö ja aito läsnäoleminen.

KH-Kotihoito on vastuuvakuutettua palvelua. Tavoitteenamme on olla arvostettu ja luotettava kotihoidon- ja kotisairaanhoidon palvelua tarjoava yritys.

KF-KotiHoito Oy

044 2352 458
(Jos en vastaa soitan pian takaisin)

kf.kotihoito@gmail.com

Ota yhteyttä

    Soita 044 2352 458