Ajankohtaista

Lämmin joululahja läheisellesi.

Tahdotko antaa läheisellesi joululahjaksi hoivaa ja huolenpitoa. Ostamalla kauttamme palveluja voit ilahduttaa ja auttaa läheistäsi.

Ystävällinen hoitaja viettää aikaa läheisenne kanssa. Se voi olla terveysneuvontaa, yhdessä juttelua, käynti mukavassa kahvilassa, ostoksilla, teatterissa yms. Tai ihan vaikka kotona yhdessä joululeipomista, ruoanlaittoa, ulkoilua, joulutapahtumissa käyntiä yms.

Palvelumme voi silloin sopia kertaluontoisesti vaikka vain tunniksi tai kahdeksi. Osta lahjakortti palveluihin pukinkonttiin läheisellesi. Tai suunnitellaan tilapäinen sopimus, jolloin läheisenne saa kotikäyntejä sovitun määrän, tietyn ajanjakson aikana. Palvelupaketteja voi muokata juuri sellaiseksi kuin itse haluaa.

Voihan mukavana joululahjaideana toimia myös kodin siivous.

 

Joulun kunniaksi kaikkien uusien asiakkuuksien hinnat 25.12.2020 asti

Alennus on voimassa uusien asiakkuuksien palveluiden ostoihin 25.12.2020 asti, palvelu joka on maksettu tätä ennen on käytettävä viimeistään 9 kuukauden kuluessa maksupäivästä (lahjakortit). Tarjousaikana tehdyt, kiinteällä tuntimäärällä sovitut sopimukset laskutetaan tarjoushinnalla joulukuun 2020 loppuun. Tarjous ei koske kilometrikorvauksia.

Toimimme FSHKY:n palvelusetelituottajana

Olemme liittyneet Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän palvelutuottajarekisteriin.

Meillä voi maksaa Teille mahdollisesti myönnetyillä palveluseteleillä. Kysy palveluseteleille räätälöity tarjoushinnasto.

 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä parhaimmin palvelevat palvelut